Мова йде про новий заклад Broen, створений Євгеном Білоусовим, Мариною Гарбуз, Анною Гольцберг та Денисом Костенком.
“Це проєкт, що об’єднує людей у дружнє ком’юніті, транслює ідею відкритості та справжності”, — розповідають власники.
У Broen прагнули максимально використати власний простір та локацію, тому вирішили перетворити парковку на літню терасу, де планують влаштовувати діджей-сети та квартирники. У меню – натуральні вина й авторські коктейлі:
- Пеніцилін — 220 грн
- Маргарита — 220 грн
Лаконічну барну карту доповнили різноманітними закусками:
- Велика тарілка з витриманою Гаудою (500 діб), Брі, м’якою Горгонзолою, прошуто, гострою Чорізо, каперсами та оливками гігантськими, медовими сотами, мигдалем, арахісом та солоним крекером — 490 грн
- Сморреброд з бородинського хліба, оселедця, крем-чіза та корнішонів — 165 грн
- Скумбрія мус з огірком та арахісом з броенським хлібом на заквасці — 145 грн
- Запечений камамбер з томатами, чебрецем, медом, арахісом та шинкою Котто — 295 грн
Режим роботи: пн-чт з 16:00 до 22:00, пт-нд з 14:00 до 22:00
Адреса: вул. Велика Житомирська, 20.
До слова, на Солом’янці відкрився найбільший “Білий налив” у столиці.