Як повідомляє пресслужба перевізника, наразі меню із гарячих страв вже можна замовити у поїздах далекого сполучення.
Розробив його український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Наразі провідники готові запропонувати карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною.
Вартість страв від 170 до 190 гривень.
Продегустувати їх можна вже цього тижня на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Читайте також: Особливі поїзди “Укрзалізниці” стали флагманськими – що в них такого
Нагадаємо, у швидкісних поїздах "Укрзалізниці" з'явився безкоштовний інтернет.