Як повідомляється, мова йде про заклад у ресторані Beef, що на вулиці Шота Руставелі.
Перший маленький дайнер із шаурмою відкрили на Позняках в липні 2022 року, а другий — в березні 2023 року на Центральному залізничному вокзалі. Засновники кажуть, що поки тільки на новій локації готують шаурму з яловичиною.
Саме тут шаурму готують у лаваші власного приготування з цибулею, посипаною сумахом, томленим м’ясом, але без капусти, традиційного вертела та класичних соусів.
На додаток пропонують різні намазки та доповнення. Серед напоїв можна обрати айран із зеленню та безалкогольні напої.
Меню:
- Шаурма з куркою тікі масала — 149 грн;
- Шаурма з яловичиною — 170 грн;
- Шаурма з подвійною свининою — 179 грн;
- Хумус з понзу та солодким чилі — 120 грн;
- Зелений меззе з трюфельною олією — 120 грн;
- Айран — 49 грн;
- Молочний коктейль “Milky secret” — 60 грн.
Адреса: вулиця Шота Руставелі, 11
Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00.
Відомо, у столиці запрацював Borracho Sour Bar біля “Олімпійської”.