Lila Cake
У новій кондитерській поблизу Золотих воріт пропонують європейські десерти ручної роботи та сніданки цілий день.
У барному меню – кава, чай, матча, смузі й фреші, а також карта білого, рожевого й ігристого вина і окреме коктейльне меню. Також у кондитерській є власний лате-бар з різними видами лате.
Borracho
Формат Borracho визначають як текіла-бар – пропонують коктейлі, шоти та інші міцні напої на основі текіли і мескалю.
Акцент роблять на чистих напоях, але також подають твісти з додаванням текіли на класичні коктейлі.
Прихований бар у підвальному приміщенні ресторану французької кухні Frou Frou.
У барі пропонують авторські коктейлі з шоу-подачею.
MaMatcha
Кафе спеціалізується на холодних та гарячих напоях і десертах на основі різних видів матчі.
Можна замовити напої на звичайному та рослинному молоці, а також тістечка Шу з рожевою матчею та інше.
Sreda
Гастробар почав роботу на Саксаганського, неподалік від “Палацу спорту”.
Фірмовою стравою в закладі називають бельгійські вафлі. Також подають сніданки, ланчі, основні страви і десерти, а з напоїв – коктейлі, пиво, міцний алкоголь і безалкогольні напої.
“Папа, я худею”
Новий заклад від власників сімейного ресторану “Мама, я покушал”. Окрім піци, у закладі можна замовити італійські пироги, бургери, шаурму та роли.
Decaf
Особливістю кав’ярні Decaf є приготування кавових напоїв без кофеїну. Однак як альтернативу пропонують і звичайну каву.
У меню – класичні кавові напої, фільтр, а також авторські, як-от “Ройбуш-лате” і “Шоко-лате”. До кави можна замовити десерти та макаруни.
Такахулі
Грузинське необістро Такахулі, новий заклад мережі Bouldozer Group Ukraine.
В основі меню необістро – comfort food. Це їжа, характерна для Грузії та Народів Кавказу, в авторському осмисленні.
Stella Sweets
У Києві на вулиці Івана Мазепи в тестовому режимі запрацювала кондитерська Stella Sweets.
У закладі можна скуштувати не тільки кондитерські вироби, а й супи, салати, основні страви, каву, чай або лимонад, а сніданки в Stella Sweets доступні для замовлення цілий день.