До свята більшість закладів у столиці готують спеціальне меню, а поки до Масляної залишається більше місяця, млинці можна замовити у таких закладах як:
Сажа – ресторація на вугіллі в Петропавлівській Борщагівці.
Меню складається з авторських страв татарської, європейської, італійської кухні. У закладі готують справжній плов, соковите м’ясо, рибу, овочі на відкритому вогні.
У ресторації гості можуть скуштувати млинці з маком та млинці з яблуками та млинці з сиром.
Кулінарний дім “ІБІС” пропонує домашні млинці, виготовлені за фірмовою рецептурою. Шеф-кухар розробив та приготував різноманітні млинці на будь-який смак.
Найпопулярніші позиції – класичні з домашнім сиром і родзинками та з куркою і грибами.
Якщо ви бажаєте спробувати щось незвичайне, то в кулінарному домі ви можете замовити млинці з чорнилами каракатиці з начинкою із лосося і м’якого сиру, а також млинці з морквяного пюре з начинкою з креветок, м’якого сиру та шпинату. Якщо ви полюбляєте солоденьке, варто спробувати млинці з шоколадом або Сюрприз – поєднання трьох різних млинців в одному: з вишнею, сиром і маком, або млинці з бананом.
Також у меню є вівсяні, бурякові з начинкою із лосося і м’якого сиру та гречані млинці.
Млинцева хата ОПанас – розташована у парку Шевченка у Києві. У древ’яній хатині продають млинці на різний смак, а також напої власного приготування, узвар і компот з лісових ягід.
У меню є млинці із м’ясом, рисом та соусом барбекю, сьомгою та сиром «філадельфія», капустою та чорносливом, яблуками та корицею.
Spelaya Kanareyka– ресторан який розташований у Києві на вул. Саксаганського, 15.
У ресторані можна спробувати вареники «Шоколадні вишні», млинці «Стабільно м’ясні», ванільно-сирні, «Карамельно яблучні», «Пристойно фетові», «Впевнено курячі».
Паштет – заклад європейської кухні, який славиться ситними першими стравами, гарнірами, соковитим, м’ясом, рибою та пікантними закусками.
У закладі можна спробувати млинці з сиром і бананом під солоною карамеллю та млинці із паштетом.