Сюжет про це вийшов в ефірі одного з українських телеканалів.
Оллі Дабу – британський шеф-кухар. Два ресторани, у яких він працював, отримали по Мішленівській зірці. Нині він у столиці. Найяскравіші враження у англійця від місцевого базару.
Завдання – нагодувати 60 гостей. Британцю допомагають 18 українських шефів – намагаються запам’ятати всі нові техніки і поєднання смаків.
Гості вечора кажуть, що мішленівський шеф – є мішленівський шеф. Тож 4 тисячі гривень, витрачених на вечерю, не шкодують.
Нагадаємо, 28 листопада, у КВЦ “Парковий” відбулась церемонія вручення національної ресторанної премії “Сіль”. Переможцям – найкращим ресторанам, кафе, барам і пабам України – вручили мідні сковорідки. Цьогоріч за перемогу у 17 номінаціях премії змагалися 145 закладів із 22 міст України. У 11 номінаціях переможцями стали столичні ресторани.