Як готувати смачні блюда у піст розповіла food-блогерка Hanna Veganna.
За словами Ганни, цей рецепт можна використовувати як конструктор, змінюючи інгредієнти на свій смак і відповідно до того, що є в холодильнику.
Інгредієнти:
- 200 г пасти (фарфалле)
- 150 г грибів (боровики)
- 2 ст. л. соєвого соусу
- олія для смаження
Соус:
- 50 г зелені (петрушка)
- 50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 ст. л. олії (оливкової)
- 50-80 мл води
- сіль та свіжозмелений перець
Приготування:
- Пасту відварити згідно з інструкцією на упакованні, в добре підсоленій воді.
- Горіхи та насіння трохи підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.
- На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.
- Додати приготовлені макарони та соус, все перемішати й потримати на вогні ще 1-2 хв.
До слова, молочка, овочі, яйця – депутат спрогнозував ціни на основні продукти цієї весни.