Про це пише The Village Україна.
Тут експериментують із поєднанням кухонь Близького Сходу та Азії. Відтак, шаурма створюється за унікальним авторським підходом, без використання традиційного вертела, стандартних білого та червоного соусів, а також капусти.
М’ясо в Nunu готують упродовж десяти годин та рвуть на волокна руками. Лаваш та соуси також готують власноруч.
У меню закладу є шаурма, мезе, салати та різноманітні закуски. До шаурми пропонують додавати овочеву сальсу, свіжу кінзу, горіхи та хумус. Також можна замовити десерти, лимонади та коктейлі.
- Ціни: шаурма зі смаженим сиром — 175 грн, шаурма із мармуровою яловичиною — 299 грн, зелений мезе з трюфельною олією — 120 грн, овочевий салат із кардамоновим дресингом — 140 грн, батат фрі із шаурмовим соусом — 119 грн, суп сир-сочевиця з хрумким лавашем — 129 грн, вафельний торт — 99 грн, коктейль Negroni — 199 грн, лимонад Citrus Splash — 99 грн.
- Адреса: вул. Ярославів Вал, 30/18.
- Режим роботи: щодня з 10:00 до 22:00.
Читайте також: Їжте хот-доги з комфортом. Біля Житнього ринку відкрилось стритфуд-кафе
Нагадаємо, столичні підприємці можуть отримати гранти до 15 тис. євро.