Про це повідомляється на Facebook-сторінці музею
Якщо ви ніколи не молотили пшеницю і не смакували свіжоспечений хліб… Тоді ми маємо чим вас здивувати”, – інтригують організатори свята.
У програмі свята:
- 12:00 – екскурсія про землеробство пращурів “Від поля до столу” (вартість 50 грн/ ос., збір біля центрального входу музею, на карті – 1);
- 13:00 – відкриття виставки та екскурсії “Полтавщина. Світ хліборобських традицій” (збір на Співочому полі Музею, на карті – 2);
- 14:00 – демонстрація обряду “зажинок” за участю колективів “Добродеї” із Вінничини та “Злагода” з Чернігівщини, на карті – 3;
- 14:45 презентація та частування від учасників ярмарку: Крафтової пекарні “Жорна”, ТМ” Ярило” та «М’ясомаркет» — мережі магазинів кулінарних ідей, яку розвиває МХП, н карті – 4;
- 15:00 – лекція від науковців музею “Вітряки України”, де можна змолотити сніп та змолоти борошно на ручних жорнах, на карті – 5;
- 15:30 – виступ фольклорних колективів на сцені Співочого поля музею (на карті – 2).
Також працюватиме ярмаркова зона (6), а пшеничне поле чекатиме любителів селфі на незабутні фотосесії.
Читайте також: У Києво-Печерській лаврі розпочинають цикл лекцій про Івана Мазепу
Нагадаємо, Музей Києва презентує VR-проєкт «Ціна свободи».