Салат трохи древній, проте його все ще куштують: як обрати горошок для святкового олів’є

Якщо ви не плануєте в останні години перед Новим роком накупити готового олів'є в супермаркеті, пропонуємо більш свідомо приготувати цей салат. Допоможемо вивчити способи підбору горошку для святкового олів'є. Виявляється, що і про покупку такого продукту господині та господарі знають таємниці.

Добрий горошок у святковому салаті не розвалюється, але і не занадто твердий, має солодкуватий смак і не тхне хімією. 

Фут-блогер та автор блогу “Колян і Дімон” провів народну дегустацію та спробував різні види горошку, яким торгують у столичних маркетах. Каже, найкращий – це такий, що не дуже великого розміру, не надто залитий водою в банці та не переварений. 

Які саме з відомих марок пройшли дегустацію та отримали найвищу оцінки, дивіться за посиланням (варто зазначити, що усі названі виробники горошку пропонують продукцію, яку можна вживати, яка не шкодить здоров’ю, лиш має різні смакові якості).

@pashcorp Який консервований горошок найсмачніший??? #горошок #консервованийгорошок #хуторок #верес #повначаша #розумнийвибiр #національнадегустація ♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki

Нагадаємо, кореспондент “ВК” переглянув пропозиції супермаркетів та визначив, де шукати дешеві яйця. Вартість десятка тепер коливається від 53 до 76 грн.