Добрий горошок у святковому салаті не розвалюється, але і не занадто твердий, має солодкуватий смак і не тхне хімією.
Фут-блогер та автор блогу “Колян і Дімон” провів народну дегустацію та спробував різні види горошку, яким торгують у столичних маркетах. Каже, найкращий – це такий, що не дуже великого розміру, не надто залитий водою в банці та не переварений.
Які саме з відомих марок пройшли дегустацію та отримали найвищу оцінки, дивіться за посиланням (варто зазначити, що усі названі виробники горошку пропонують продукцію, яку можна вживати, яка не шкодить здоров’ю, лиш має різні смакові якості).
@pashcorp Який консервований горошок найсмачніший??? #горошок #консервованийгорошок #хуторок #верес #повначаша #розумнийвибiр #національнадегустація ♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki
Нагадаємо, кореспондент “ВК” переглянув пропозиції супермаркетів та визначив, де шукати дешеві яйця. Вартість десятка тепер коливається від 53 до 76 грн.