Запіканка з кабачками і курятиною

Короткий опис

Сезон кабачків у розпалі, відтак навіть лінивий не готує страв з цих баштанних. Однак смаження кабачків в борошні та яйці - страва надто банальна. Пропонуємо приготувати запіканку з додаванням курятини в сметані.

Приготування39
Порції6
СкладністьСередньо

Опис рецепту

Для приготування вам знадобиться форма - скляна або вкрита папером для випікання, великий кабачок і гарні спеції до курки. Рецепт запропонувала блогерка Polinichka.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Наріжте кільцями кабачки та викладіть на дно форми для випікання. Та приготуйте в окремому посуді суміш з двох яєць, сметани та спецій (якщо немає спецій, можна додати трохи чорного перцю меленого).

  2. Змішайте курятину з яєчною сумішшю зі сметаною та спеціями. Викладіть поверх кабачків.

  3. Викладіть поверх курки шар синьої солодкої цибулі нарізаної кільцями та кільця помідорки. Притрусіть тертим сиром. Якщо у вас немає твердого сиру, можна натерти 5 плавлених сирків.

  4. Випікайте у духовці 25-30 хвилин до готовності. Вживайте теплим.