Запечена картопля з часниковим маслом

Короткий опис

Як швидко та якісно запекти картопельку розповідає Smachno.in.ua. За цим рецептом добре запікати молоду картоплю. Проте якщо хочеться приготувати поживний обід чи вечерю у міжсезоння - підійде і овоч з минулої осені.

Приготування60
Порції3
СкладністьСередньо

Опис рецепту

Отже, готуємо смачну запечену картоплю в духовці з ароматним часниковим маслом.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Картоплю помити. Надрізати навхрест до половини картоплі.

  2. Картоплю залити водою, посолити, довести до кипіння і варити 10 хв.

  3. Картоплю викласти на деко надрізом догори, змастити рослинною олією і помістити у заздалегідь розігріту до 190°С духовку на 30 хв.

  4. Готуємо часникове масло. Зелень кропу подрібнити ножем.

  5. В мисочку викласти розм’якле вершкове масло.

  6. До масла додати зелень кропу, посолити.

  7. Вичавити часник.

  8. Все ретельно перемішати. Часникове масло готове.

  9. Запечену картоплю вийняти з духовки. В середину кожної ще гарячої картоплини викласти часникове масло і одразу подавати до столу.

  10. Запечена картопля з часниковим маслом готова.