Швидкі голубці декоративної форми

Короткий опис

Існує стереотип, що для того, щоб приготувати голубці необхідно витратити ледь не увесь день. Але є рецепти, які дозволяють наліпити швидко та спекти в духовій пічці.

Приготування60
Порції10
СкладністьСередньо

Опис рецепту

Для приготування страви знадобляться такі ж інгредієнти, що і для звичайних голубців. Лише виготовлення буде простішим. Якщо ви спробуєте цей метод, будете їсти голубці значно частіше. Рецепт запропонував Василь Булгар.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Підготуйте капусту для годубців - традиційно попарте пелюстки гарячою водою та відділіть одна від одної.

  2. Для майбутньої начинки поріжте помідор та змішайт з рисом.

  3. Додайте подріблену петрушку та спеції.

  4. Вкиньте фарш та томатну пасту і добре вимішайте.

  5. Покладіть одна на одну половинки пелюстки та викладіть тонко начинку всередині.

  6. Закрутіть в трубочки та викладайте в формі для випікання.

  7. Приготуйте заливку на голубці. Візьміть 1 столову ложку томату та розведіть у воді.

  8. Викладіть поверх голубців шматочкимасла та залийте томатною рідиною. Ставте випікайте впродовж 30 хвилин при 180 градусів до появи скоринки.

  9. Готову страву подавайте зі сметаною.