Короткий опис
Існує стереотип, що для того, щоб приготувати голубці необхідно витратити ледь не увесь день. Але є рецепти, які дозволяють наліпити швидко та спекти в духовій пічці.
Опис рецепту
Для приготування страви знадобляться такі ж інгредієнти, що і для звичайних голубців. Лише виготовлення буде простішим. Якщо ви спробуєте цей метод, будете їсти голубці значно частіше. Рецепт запропонував Василь Булгар.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Підготуйте капусту для годубців - традиційно попарте пелюстки гарячою водою та відділіть одна від одної.
Для майбутньої начинки поріжте помідор та змішайт з рисом.
Додайте подріблену петрушку та спеції.
Вкиньте фарш та томатну пасту і добре вимішайте.
Покладіть одна на одну половинки пелюстки та викладіть тонко начинку всередині.
Закрутіть в трубочки та викладайте в формі для випікання.
Приготуйте заливку на голубці. Візьміть 1 столову ложку томату та розведіть у воді.
Викладіть поверх голубців шматочкимасла та залийте томатною рідиною. Ставте випікайте впродовж 30 хвилин при 180 градусів до появи скоринки.
Готову страву подавайте зі сметаною.