Короткий опис
Для приготування вам знадобиться трохи капусти та зеленого горошку, а також майонез або соус.
Приготування20
Порції4
СкладністьЛегко
Опис рецепту
Не варто надто дрібно сікти каусту та нарізати інші складові - так смакуватиме краще.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Капусту шинкуємо соломкою та додаємо побрібнену цибулю.
Ріжемо кубиками варені яйця. Краще щоб вони готувалися вкруту, однак не занадто довго були в окропі - хвилин 5-6 цілком достатньо для готовності.
Нарізаємо ковбасу великими шматками.
Замішайте салат з додаванням майонезу, оцту, олії, солі та цукру. Можна додати зелений огірок та обрати - додавати горошок чи кукурудзу.