Короткий опис
Цей рецепт салату з майонезом сподобається тим, кому набридли традиційні "Олів'є" та "Краби".
Опис рецепту
Рецепт салату пропонує добірка "1 хвилина". Для приготування вам хвилини не вистачить, бо доведеться варити картоплю, яйця та курку а також маринувати цибулю. Однак загалом на роботу піде не надто багато часу.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Для початку замаринуйте цибулю. Нарізайте 1 середню цибулину півкільцями і перекладіть у невелику ємність. Туди ж додайте цукор, сіль, оцет і холодну воду. Залишіть маринуватися на 1-1,5 години. Підготуйте всі інгредієнти. Картоплю відваріть в мундирі. Куряче філе відваріть у підсоленій воді. Залиште курку охолоджуватися у бульйоні, тоді вона буде більш соковитою. Яйця зваріть вкруту. Викладайте шарами салат. Підготуйте велику, плоску тарілку. Першим шаром викладайте натерту картоплю на крупну тертку. Соліть і перчіть за смаком. Картолю змастіть щедрим шаром майонезу.

Наступним шаром покладіть мариновану цибулю, яку попередньо треба добре віджати від маринаду. Викладайте її рівномірно по картоплі. Наступним шаром викладіть куряче філе, розібране на волокна. Присоліть, додайте перець та змастіть майонезом.

Наступним шаром викладіть варені яйця, натерті на крупній тертці. Знову сіль, перець та мойонез. Далі - пекінська капуста. Використовуйте половину капустини, але ріжте її не вздовж, а поперек і беріть найніжнішу частину качана. Ріжте капусту тоненькою соломкою. Викладайте капусту на яйця з майонезом і ще раз змащуйте майонезом. Верхнім шаром присипте салат натертим тведим сиром на дрібну тертку. Прикрасіть сіточкою з майонезу і зеленню. Залиште пропитатися на годину та їжте.



