Гарнір до риби чи м’яса за 5 хвилин – припущений шпинат з лимоном та часником

Припущений шпинат з лимоном та часником

Короткий опис

Припущений шпинат з лимоном та часником – це ідеальний весняний гарнір до риби чи м’яса. А на його приготування потрібно лише п’ять хвилин. Це не тільки легкий, але й корисний гарнір, адже шпинат багатий на антиоксиданти та клітковину, котрі знижують стрес, запобігають хронічним хворобам, сприяють регулюванню цукру в крові та кращому травленню.

Приготування5
Порції1
СкладністьЛегко

Опис рецепту

Крім інгридієнтів для приготування потрібні сковорода, ніж, вода, вогонь та гарний настрій. До речі, лимон можна замінити прованськими трави або орегано, зірою чи гострим перцем. А можна і поєднати, лимон + щипочка орегано, зіра + гострий перець тощо.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Викласти на тарілку і смачного!

  2. Додати сік лимона і тушкувати ще одну хвилину.

  3. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити часник одну хвилину, додати листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м’якими.

  4. Листя шпинату потрібно добре промити та просушити, обрізати товсті стебла. Часник почистити та порізати тонкими пластинками.