Фаршировані печериці з сиром

Короткий опис

Запечені гриби можуть бути як окремою стравою так і додатком до каші чи картоплі.

Приготування40
Порції4
СкладністьСередньо

Опис рецепту

Для приготування знадобляться гриби середнього або великого розміру - аби фарширувати було зручно.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Візьміть печериці та відріжте в них ніжки.

  2. Подрібніть ніжки печериць, курку та цибулю та дошці.

  3. З курятини зробіть фарш у блендері. Обжарте цибулю та курятину на сковорідці з додаванням невеликої кількості масла.

  4. Додайте в сковорідку подрібнені шматки печериць та обжарте до золотистого кольору. Додайте вершки.

  5. Викладіть начинку у шапки грибів, притрусіть тертим сиром та поставте випікати у духовку при температурі 180 градусів на пів години.

  6. Готові гриби присипте кропом та вживайте.