Короткий опис
Запечені гриби можуть бути як окремою стравою так і додатком до каші чи картоплі.
Приготування40
Порції4
СкладністьСередньо
Опис рецепту
Для приготування знадобляться гриби середнього або великого розміру - аби фарширувати було зручно.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Візьміть печериці та відріжте в них ніжки.
Подрібніть ніжки печериць, курку та цибулю та дошці.
З курятини зробіть фарш у блендері. Обжарте цибулю та курятину на сковорідці з додаванням невеликої кількості масла.
Додайте в сковорідку подрібнені шматки печериць та обжарте до золотистого кольору. Додайте вершки.
Викладіть начинку у шапки грибів, притрусіть тертим сиром та поставте випікати у духовку при температурі 180 градусів на пів години.
Готові гриби присипте кропом та вживайте.