Домашні хотдоги для літнього пікніка

Короткий опис

Для приготування вам знадобляться довгі булочки, кукурудза та смачні сосиски - адже саме від їх смаку залежить багатство усієї страви. Рецепт пропонує Наталія Цукан.

Приготування30
Порції6
СкладністьЛегко

Опис рецепту

Для того, аби підсушити булочки для хотдогів ви можете використати аерогриль або звичайну мікрохвильовку.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Приготуйте в окремій посудині заправку до хотдогів - це майонез, порізаний червоний перецт иа подрібнені огірки. Перемішайте та подрібніть в блендері.

  2. Приготуйте сосиски - зробіть невеликі надрізи вздовж кожної ялинкою, киньте на пательню, змащену вершковим маслом або олією та злегка припечіть.

  3. Надріжте булки, розділіть за допомогою дерев'яних шпичок та поставте в аерогриль, духовку або мікрохвильовку підсушитися не на довго.

  4. Висипте на пательню кукурудзу. Додайте в неї шматок масла, покладіть зверху слайси сиру та потримайте на малому вогні під кришкою.

  5. Складіть хотдоги. Для цього на дно розмістіть начинку з перетертих огірків, перцю та майонезу. А зверху викладіть трохи корейської моркви.

  6. Наступний етап - викладіть поверх моркви кукурудзу з розтовленим сиром та смакуйте з насолодою.