Як повідомляється, це друга локація Naushi у Києві, перший заклад знаходиться на Подолі на вулиці Григорія Сковороди.
В Naushi готують рамени за автентичним японським рецептом — на кістковому бульйоні з використанням аромаолій та соусів власного виробництва. Перш ніж стати стравою, рамен проходить шлях в 14 днів. Завдяки цьому страва досягає умамі (п’ятого смаку) без використання глутамату натрія.
Шеф-кухар закладу привіз з Японії унікальні технології приготування й обладнання для рамен-локшини.
Також гостям запропонують вегетаріанські страви, гьодза, японські суші-сендвічі онігірадзу та десерт моті.
Меню:
- Рамен “Пайтан з сьомги” — 464 грн;
- Рамен-суп “Класичний Чінтан” — 161 грн;
- Місо-рамен — 164 грн;
- Веганський рамен — 164 грн;
- Тофу теріякі — 132 грн;
- Онiгiразу зі свининою — 165 грн;
- Мочі лічі-троянда — 80 грн.
Адреса: вулиця Бориса Грінченка 4-а
Режим роботи: у будні з 12:00 до 22:00, у суботу та неділю з 11:00 до 22:00.
Відомо, біля метро «Олімпійська» відкрилася нова кондитерська.