Прийшов сусід чи родич з кабачками – не відмовляйтесь: є супер рецепт

Автор: Оксана Тупальська
22:27 20.07

У теплу погоду на городах дачників та в селах дозрівають кабачки. І з кожним днем їх стає все більше. Пропонуємо надійний рецепт, щоб поласувати солінням через 1-2 тижні. Смакуйте і не бійтесь харчових отруєнь.

Прийшов сусід чи родич з кабачками – не відмовляйтесь: є супер рецепт

Через відключення світла та різке підвищення температур до медиків почали потрапляти пацієнти, які отруїлися неякісними продуктами – адже не все можна споживати після перебування за межами холодильника. 

Однак пропонуємо рецепт страви, яка ніколи не нашкодить. Це соління за кабачків. Їх можна робити та ставити в холодильник, між відключеннями світла, до підвалу або погребу. Однак оскільки кабачки в соку не вимагають надто низьких температур, простої прохолоди їм вистачить. 

Для приготування вам будуть в нагоді:

  • кабачки
  • трохи води
  • сіль
  • перець
  • спеції і трави
@dissolverman Кабачки #моятиктоксемья #українськийтікток #asmr #кулинария #еда #food #соленья #овощи #vegetarian #vegeta #cucini ♬ оригінальний звук – Dissolverman

Великий Київ у Google News

підписатися