Через відключення світла та різке підвищення температур до медиків почали потрапляти пацієнти, які отруїлися неякісними продуктами – адже не все можна споживати після перебування за межами холодильника.
Однак пропонуємо рецепт страви, яка ніколи не нашкодить. Це соління за кабачків. Їх можна робити та ставити в холодильник, між відключеннями світла, до підвалу або погребу. Однак оскільки кабачки в соку не вимагають надто низьких температур, простої прохолоди їм вистачить.
Для приготування вам будуть в нагоді:
- кабачки
- трохи води
- сіль
- перець
- спеції і трави
@dissolverman Кабачки #моятиктоксемья #українськийтікток #asmr #кулинария #еда #food #соленья #овощи #vegetarian #vegeta #cucini ♬ оригінальний звук – Dissolverman