Проти “Бенфіки” грали нещодавні випускники Академії “Динамо” — Луческу

Автор: Марина Максенко
09:58 18.08.2022

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував підсумки гри з португальською "Бенфікою" у першому поєдинку раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "біло-сині" поступилися з рахунком 0:2

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

На думку наставника “Динамо”, його футболісти показали у Лодзі свій максимум.

“Непростий матч для нас. Ми мали кілька моментів, щоб забити, але не реалізували їх. Але порівнювати сьогоднішніх суперників, гадаю, немає сенсу. У “Бенфіки” мультинаціональна команда, з чотирма-п’ятьма бразильцями, двома аргентинцями, іспанцем, греком, португальцями високого рівня, у нас же, як ви бачили, на поле виходили гравці, які зовсім нещодавно були в Академії, по 18-19 років. Ванату та Вівчаренку по 20 років, Царенку – 18. Це надто високий рівень для футболістів, які проводять свої перші матчі за основну команду, але при цьому вони отримають хороший досвід. На даний момент особливого вибору, насамперед в атаці, у нас немає… Але, повторюся, хоч ми і програли, але провели хороший матч, і футболісти показали свій максимум”, – каже Луческу пресслужба ФК “Динамо”.

Поєдинок у відповідь “Бенфіка” – “Динамо” пройде 23 серпня у Лісабоні.

Нагадаємо, що київське “Динамо” поступилося португальській “Бенфіці” з рахунком 0:2 у першому матчі плей-оф кваліфікації до групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА.

Останні новини