Як повідомляється, на вулиці Хрещатик відкрилось стрітфуд кафе “У Інни” зі стравами полтавської кухні від шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка та співзасновниці компанії “Нова Пошта” Інни Поперешнюк.
Заклад назвали на честь співзасновниці Інни Поперешнюк. Також назва має відсилання на провінційні крамнички та кафе у спальних районах з домашніми рослинами на підвіконнях.
В меню солоні та солодці полтавські галушки з локальних продуктів за рецептом мати Інни Поперешнюк, автентична качана каша тощо. Серед напоїв — крафтовий квас та кисіль. За словами Клопотенко, в закладі готують українську альтернативу шаурмі та хот-догам “з великим полтавським серцем”. На “здачу” дають цукерки.
Ціни:
- Галушки полтавські з куркою або сомом — 145 грн;
- Галушки полтавські з грибами — 95 грн;
- Хрумка галушка з сиром і м’ясом велика — 135 грн;
- Хрумка галушка з сиром і м’ясом мала — 95 грн;
- Качана каша з куркою — 165 грн;
- Солодкі галушки — 110 грн;
- Кисіль — 55 грн;
- Квас — 55 грн.
Відомо, аномальна спека впливає на здорожчення одного з найпопулярніших продуктів.