Як ідеться, у програмі заходу чарівно-неймовірне меню та дегустація 5 вин.
У меню для всіх, хто прийде на пізній обід, приготують:
- сет закусок із капрезе, з паштетом із печінки кролика та з хумусом із молодих бурячків.
- фучки з молодої капусти та стружкою тунця;
- тарт з молодими коренеплодами і карпатським сиром;
- гречані галушки з яловичими щічками з олійкою із зелені та вершками.
- основна страва – бататне пюре у парі з котлетками по-київськи з креветок.
На десерт «Львівський сирник» з ревенем.
А ще – 5 вин та розповідь від сомельє, чому саме вони і на що звернути увагу в смаку та ароматі.
- Коли: 27 квітня, 16:00 – 18:00
- Де: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12, зустрічаємося на фудхолі Resto
- Вартість: 700 гривень, квитки тут: https://silpo.ua/events/branch-ultrafresh-u-m-kyyiv