Пізній обід, що зведе з розуму: поціновувачів смакоти та вина кличуть на бранч “Ультрафреш”

Автор: Любава Лисичкіна
22:39 25.04

Мова йде про свіжий, трендовий пізній бранч з меню від шефа та з винним пейрінгом від сомельє. А також розповіддю про страви та вина.

Пізній обід, що зведе з розуму: поціновувачів смакоти та вина кличуть на бранч “Ультрафреш”
Як ідеться, у програмі заходу чарівно-неймовірне меню та дегустація 5 вин.
 
У меню для всіх, хто прийде на пізній обід, приготують:
 
  •  сет закусок із капрезе, з паштетом із печінки кролика та з хумусом із молодих бурячків.
  •  фучки з молодої капусти та стружкою тунця;
  • тарт з молодими коренеплодами і карпатським сиром;
  • гречані галушки з яловичими щічками з олійкою із зелені та вершками.
  • основна страва – бататне пюре у парі з котлетками по-київськи з креветок.
 На десерт «Львівський сирник» з ревенем.
 
А ще – 5 вин та розповідь від сомельє, чому саме вони і на що звернути увагу в смаку та ароматі.
 
  •  Коли: 27 квітня, 16:00 – 18:00
  •  Де: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12, зустрічаємося на фудхолі Resto
  • Вартість: 700 гривень, квитки тут: https://silpo.ua/events/branch-ultrafresh-u-m-kyyiv

До слова, на Співочому вже можна милуватись квітучими галявинами з тюльпанами, віолами, нарцисами, крокусами, ірисами.

Великий Київ у Google News

підписатися