Перший у місті заклад мережі мʼясних ресторанів з Харкова почав працювати на Подолі

Автор: Любава Лисичкіна
23:47 06.06

Сніданок тут подають до 13:00, а ланч – до 16:00. Щодня, з 18:00, пропонують також безлімітний апероль.У закладі працює літня тераса. Також можна приходити з домашніми улюбленцями.

Перший у місті заклад мережі мʼясних ресторанів з Харкова почав працювати на Подолі

Як ідеться, ресторан із відкритою кухнею «В мʼясо» почав роботу в Києві, на вулиці Нижній Вал.

 «Ми про мʼясо, про багато мʼяса», – описують концепцію в команді, та додають, що тут можна замовити стейки рібай, т-боун (з короткої корейки яловичини й т-подібного хребця) і стріплойн (із короткої корейки яловичини без кістки), а також шашлик чи каре ягняти.

Пропонують і борщ з телятини чи окрошку на айрані, основний інгредієнт якої можна обрати самостійно. З бару – вино, коктейлі, настоянки й безалкогольні напої.

Є тут і сніданки та десерти. Так, американський сніданок із пастрамі обійдеться у 310 гривень,  тартар із телятини у 195 гривень,  солянка – 210 гривень, стейк рібай – 195 гривень, каре ягняти – 175 гривень, шашлик зі свинини – 114 гривень, медовик із гранатовим медом – 145 гривень.

Коли:

10:00–21:00 (понеділок-четвер)

10:00–22:00 (пʼятниця)
11:00–22:00 (субота)
11:00–21:00 (неділя)

Де: вулиця Нижній Вал, 13-Б

До слова, на Лівобережці працює заклад зі смачними сніданками та видом на тенісний корт.

Великий Київ у Google News

підписатися