Про це пише “БЖ”.
На вході гостей зустрічає велика контактна барна зона, у другій залі розмістили вінтажні меблі, створені українськими майстрами, у третій — шкіряні вінтажні реклайнери та дивани для великих компаній.
У барі грає вініловий програвач та є власна колекція платівок.
Над відкриттям mother працювала подружня пара Ігор та Валерія Плескань, які турбувалися про бар на всіх етапах: від пошуку локації, дизайну інтерʼєру і створення коктейльної карти — до зустрічі з гостями.
Місяці роботи над баром і цей підвал став як дім: безпечним, затишним і наповнений любові. Тому коли прозвучала пропозиція назви mother, вибір був очевидним. Тут є місце абсолютно кожному, тут ти можеш бути звичайним і особливим водночас. Ти можеш почуватися як вдома“, — розповідають у команді.
Коктейльна карта, створена за принципами свідомого споживання та технології zero waste, містить коктейлі, органічні вина, крафтове пиво та домашню комбучу. Усі кошти з продажу комбучі спрямовують у притулок для тварин.
До напоїв у барі пропонують оливки, перці із сиром, різновиди нарізок. Меню регулярно оновлюватимуть і доповнюватимуть.
Ціни: коктейль muse (wine aperitif, basil, gin, hazelnut) — 280 грн, коктейль kopernik (strawberry tequila, amaro, almond milk, mezcal), bohemian rhapsody (coconut rum, pineapple, basil) — 280 грн, вино mazuello/Іспанія (125 мл) — 220 грн, вино tempranillo/Італія (125 мл) — 200 грн, вино malvasia orange/Італія (125 мал) — 200 грн, комбуча — 80 грн.
- Адреса: вул. Велика Васильківська, 38
- Графік роботи: з вівторка до неділі з 16:00 до 23:00.
Читайте також: Корисні перекуси: 4 закуски, від яких не приростуть небажані сантиметри на талії
Нагадаємо, у будинку-монстрі на Подолі відкрилося кафе, де можна скуштувати солодкі конуси чімі з корицею та цукром, кокосом, шоколадом та іншими смаками. Крім цього, можна спробувати солоні чімі, а також сінабони, кекси, горішки, вівсяне та шоколадне печиво, вафельний торт тощо та випити смачної кави або взяти це все з собою.