Про це пише “Хмарочос”.
Відкриватиметься заклад дуже рано, і пропонуватиме свіжоспечений хліб, булочки і ранкові сніданки.
Після четвертої години дня атмосфера кафе змінюватиметься до вечірнього формату, з вином. Голосних вечірок не плануємо, і взагалі, тут поважають ретро-естетику, як в дизайні, так і в погляді на кухню, кажуть власники.
Що в меню смачного?
Основна концепція закладу буде зосереджена на принципі домашнього приготування їжі. В меню будуть представлені такі страви, як лазанья, млинці, сирники.
Але ці страви будуть виготовлені з певними ускладненнями, щоб додати унікальності завдяки професійному підходу шеф-кухарів. Наприклад, до вареників з картоплею пропонуватимуть соус “Альфредо” та блю-чіз.
Адреса: вул. Павлівська, 26/41