Олексій більше ніж 20 років був шеф-кухарем на Луганщині. Спочатку працював за наймом, а у 2008 році відкрив власну справу. Годував жителів Кадіївки тостами та хот-догами. Але з початку АТО родина була вимушена переїхати на деокуповану територію Луганщини, де в місті Гірському започаткували мініпекарню та кавʼярню.
А коли почалося повномасштабне вторгнення, Олексію довелось усе полишити вдруге. Чоловік спочатку евакуювався на Закарпаття, а за 3 місяці вирішив перебратися ближче до столиці. Нове життя Олексій почав у звільненій Бучі.
“Ідея проєкту була така — ресторан за 3 хвилини. Це повинно бути так само швидко, просто й доступно, як фастфуд,але смачно, корисно та цікаво, як ресторан”, – розповідає він.
Цей проєкт став можливий завдяки гранту від Міжнародної організації з міграції. За отримані кошти чоловік придбав холодильники, морозилки та сувід. Це дозволило готувати страви під вакуумом на низьких температурах. Коронну страву ресторану подають у 7 варіаціях. Цей корисний фастфуд швидко став улюбленою стравою містян.
Зараз Олексій масштабує свій бізнес і вражає відвідувачів індичкою під соусом Блю Чиз.
До слова, у столиці з’явиться свій бургер по-київськи – Ко-бургер.