Про невеличкий ресторан швидкого харчування, який наприкінці минулого року відкрила сім’я досвідчених підприємців з Луганщини, розповідали у Бучанській міськраді і в Шо там.
Родина Гончарових, покинувши все у рідному Гірському, переїхала до Бучі. Після деокупації міста, вони мали величезне бажання відновлювати життя тут, тому вирішили придумати новий формат швидкого, а головне – корисного харчування.
Залучивши кошти міжнародних донорів, переселенцям вдалося з нуля побудувати бізнес. Родина отримала грошову допомогу від Міжнародної організації міграції, Данської ради у справах біженців та проєкту GIZ. Звичайно, вкладали й власні збереження.
Олексій більше ніж 20 років був шеф-кухарем на Луганщині. Спочатку працював за наймом, а у 2008 році відкрив власну справу. Годував жителів Кадіївки тостами та хот-догами. Але з початку АТО родина була вимушена переїхати на деокуповану територію Луганщини, де в місті Гірському започаткували мініпекарню та кавʼярню.