Новорічний календар: канікул під ялинку не буде через вимоги воєнного стану

Автор: Оксана Тупальська
06:50 07.12.2022

Відвідувати святкові локації на Новий рік та Різдво Христове кияни будуть після роботи або у суботу та неділю. Святкові вихідні скасовано до завершення воєнного стану.

Відтак, передбачених Кодексом законів про працю трьох додаткових вільних від роботи днів 26 грудня, 2 та 9 січня не буде.

Зустріти Новий 2023 рік буде зручно завдяки співпадінням у календарі – бо 31 грудня та 1 січня припадають на суботу та неділю. Так само на вікенди припадають різдвяні 24 та 25 грудня та 7 січня.

 Як відомо, головна ялинка країни у цьому році буде втричі меншою за минулорічну, однак з голубами миру. Міський голова Віталій Кличко пообіцяв, що святкове дерево буде символом незламності. А гучних гулянь в центрі міста не буде – рік столиця зустріне  “без новорічного пафосу”, в очікуванні перемоги над російським окупантом.

Нагадаємо, для дітей на Подолі створюють новорічну фотозону. А у Великій лаврській дзвіниці відкрилася резиденція святого Миколая. Також у Музеї історії Києва вже встановили мініатюрну копію головної ялинки.

Останні новини