Несподівано: у гіпермаркетах Києва продають розсіл на післясвята

Коли кореспондент "Великого Києва" побачив повідомлення в соцмережі, що в маркетах почали торгувати розсолом, спочатку думав, що то фейк. Проте пішов перевірити. І дійсно - на полицях новий продукт, який має заспокоїти тих, хто не знав міри під ялинкою.

Коштує банка розсолу 99 гривень. Як використали огірки та томати, які раніше в ньому плавали – не повідомляють. Є в напої і сіль, і спеції.  Термін зберігання – 3 роки, тому якщо буде потреба, вистачить на довго.

Господині кажуть, що вже почали шкодувати – бо раніше не додумалися торгувати домашнім розсолом з огірочків, вирощених на власних городах. 

Між іншим, у країнах ЄС розсолом торгують і влітку. З нього роблять супи – аби легше переносити спеку. 

Раніше “ВК” розповідав, що в Україні проводили дослідження та детально вивчали, чи стали співвітчизники менше вживати спиртне.