Як зазначається, мова йде про кафе «Зустріч» на Бессарабському проїзді.
За кухню відповідає шеф-кухар Mimosa Brooklyn Pizza Артем Баклицький. Булочки для бургерів випікають власноруч у пекарні Mimosa Bakery. За коктейльну карту з акцентом на Negroni та варіації класичного коктейлю відповідає бар-менеджер Андрій Петрусь.
«Мої перші найсильніші гастрономічні враження – це вареники з лівером у старій вареничній в Чернігові, я постійно мріяв, щоб тато мене на них повів, – коментує один із засновників , Ігор Сухомлин. – У цьому форматі ми вирішили поєднати вареники з бургерами і Negroni – це дивно, несподівано, але водночас це все дуже комфортно на кожен день. В цьому і є сутність Бессарабки, яка завжди поєднує, здавалося б, непоєднувані речі. Ціни в меню супердоступні».
Відкрили формат у приміщенні, де раніше працювали Mimosa Burger і Bro Market. До оновлення в 2019 році це були приміщення кафе «Чашка» та магазину Ferrari.
Коли і де: 12:00-21:00, Бессарабський проїзд.
До слова, у центрі Києва можна спробувати їжу “з характером”.