Навпроти Бессарабського ринку відкрили нове кафе від культових рестораторів

Це новий заклад рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Pizza, «Чайка» та «Автостанція»).

Як зазначається, мова йде про кафе «Зустріч» на Бессарабському проїзді. 

За кухню відповідає шеф-кухар Mimosa Brooklyn Pizza Артем Баклицький.  Булочки для бургерів випікають власноруч у пекарні Mimosa Bakery. За коктейльну карту з акцентом на Negroni та варіації класичного коктейлю відповідає бар-менеджер Андрій Петрусь.

«Мої перші найсильніші гастрономічні враження – це вареники з лівером у старій вареничній в Чернігові, я постійно мріяв, щоб тато мене на них повів, – коментує один із засновників , Ігор Сухомлин. – У цьому форматі ми вирішили поєднати вареники з бургерами і Negroni – це дивно, несподівано, але водночас це все дуже комфортно на кожен день. В цьому і є сутність Бессарабки, яка завжди поєднує, здавалося б, непоєднувані речі. Ціни в меню супердоступні».

Відкрили формат у приміщенні, де раніше працювали Mimosa Burger і Bro Market. До оновлення в 2019 році це були приміщення кафе «Чашка» та магазину Ferrari.

Коли і де: 12:00-21:00, Бессарабський проїзд.

До слова, у центрі Києва можна спробувати їжу “з характером”.