На Виноградарі затримали досвідченого квартирного злодія (ФОТО)

Автор: Володимир Хлєбников
13:54 06.07.2022

Столичні оперативники затримали чоловіка за квартирну крадіжку на Виноградарі у Подільському районі Києва. Підозрюваним виявився 46-річний киянин, який вже має судимість за аналогічні злочини.

Про це повідомила пресслужба столичного главку поліції.

Мешканка будинку у Квітневому провулку повідомила про квартирну крадіжку. Поки слідчо-оперативна група проводила огляд місця події, оперативники розпочали відпрацювання території мікрорайону.

Поблизу зупинки громадського транспорту, неподалік від місця вчинення злочину, поліцейські виявили підозрілого чоловіка з пакунком. Побачивши правоохоронців, порушник почав помітно нервувати, тож оперативники вирішили його перевірити. Чоловік не зміг пояснити вміст свого пакунку, тож у подальшому його було затримано за підозрою у крадіжці. Під час особистого обшуку у 46-річного киянина слідчі вилучили знаряддя вчинення злочину та викрадені з квартири речі – ноутбук, планшет, золоті та срібні прикраси“, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За клопотанням слідчого суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Як писав “ВК“, на Троєщині киянка з кримінальним стажем “обнесла” дитячий садок.

Читайте також: Молодий киянин влаштував криваву різанину на Виноградарі

Останні новини