Мова йде про заклад “Крапка.Кави”.
Особливою у закладі є методика заварювання еспресо. Його роблять через заморожену металеву кулю, що по-іншому розкриває смак напою та робить його не таким гарячим, як зазвичай.
Щодо печива, то власник говорить, що у Харкові це печиво відомо всім, для багатьох це смак дитинства та гарних спогадів.
У меню еспресо — 30 грн, лате — від 40 грн, крижане лате — від 60 грн, цитрусовий лимонад — від 60 грн, тирамісу — 80 грн, харківське печиво — 15 грн.
Адреса: Софіївська, 3
Графік роботи: пн-чт з 07:30 до 19:00, пт з 07:30 до 20:00, сб-нд з 10:00 до 20:00
До слова, як пити каву: київська дієтологиня розповіла про голодний шлунок, діабет, рак, серце.