Про йдеться у Instagram закладу
Концепція полягає у тому, що відвідувачі платять за вхід, натомість отримують ціни на страви нижче, ніж в середньому по місту, заклад пише “по собівартості”.
Після оплати – на руку чіпляють браслет. При замовленні страв і напоїв на початку наступного тимчасового інтервалу здійснюється доплата з кожної людини.
В інтер’єрі закладу використано багато дерева та зелені.
У меню – страви європейських кухонь — морепродукти, салати, рибні та м’ясні стейки.
Ціни: устриця Фін де Клер № 0 (Франція) – 78 грн, мідії у вершковому соусі з тостами – 176 грн, бургер зі свининою з картоплею фрі і кетчупом – 132 грн, філе дорадо фарширована креветками і в’яленими томатами – 219 грн, крильця Баффало – 58 грн, еспресо/американо – 23 грн, лимонад Поп Корн – 47 грн
Адреса: вул. Русанівська набережна, 4
Режим роботи: 11:00–22:00