Як розповідається, м’ясні страви в закладі готують в автентичній печі тоне на вишневому або яблуневому вугіллі.
Мова йде про шостий заклад мережі “Мама Манана” зі стравами грузинської кухні. Це вже восьмий проєкт «Мама Манана» в Україні, і шостий у Києві.
З напоїв є лимонади, домашнє вино, пиво й чача. «Винна карта «Манани» зібрала ледь не всі виноробні Грузії з більш ніж 130 різновидами вин», – кажуть у команді закладу.
Також у «Мама Манана» варять каву по-сухумськи – на піску з передмістя Батумі, Урекі.
Адреса: проспект Володимира Івасюка (раніше – Героїв Сталінграда), 14Г
Режим роботи: 11:00–22:00
Нагадаємо, у ТРЦ Respublika Park відкрили міське кафе “1708”.