Про це йдеться в Inatagram закладу.
Майже всі працівники бару – переселенці з тимчасово окупованого Бердянська.
У меню закладу – авторські коктейлі, настоянки, основні страви, салати й вегетаріанське меню.
Усіх нових гостей пригощають «Спотикачкою» – настоянкою на основі трав, пряних спецій та апельсинової цедри.
У закладі можна замовити: курячий бульйон із домашньою локшиною (150 грн), реберця з яблучним соусом BBQ (300 грн), сендвіч з куркою у японському хлібі (230 грн), кокосовий суп з кавуном (120 грн), тар-тар із равликів (240 грн).
Посадкові місця закладу діляться на три зони: контактний бар, зал зі столиками й диванами та зона відпочинку розташована на другому поверсі.