Як повідомляється, у меню закладу – різноманітні галушки, вареники, борщ та інше в авторській інтерпретації.
“Заклад змінив моє уявлення про галушки. У моїй голові, у них багато тіста і мало начинки, і вони точно поступаються вареникам. Але виявилося, що галушки – це хмаринки, які купаються в соусі і роблять життя кращим.У меню ще є сніданки, котлети по-київськи, і борщ, що манить описом, вслухайтеся – він зварений на качиному бульйоні з вишнею, подається зі справжнім полтавським салом, пампушками і сметаною”, – каже Ілона Молчанова, фуд-блогерша.
Галушки від Андрія Дромова з м’ясом та соусом з білих грибів обійдкться у 189 грн, галушки 4 сири коштуватимуть 175 грн, вареники з м’ясом кролика та горіхами – 155 грн, борщ на качиному бульйоні з вишнею – 185 грн, наполеон по авторському – 155 грн.
Адреса: Бессарабська площа, 5.
До слова , на Позняках у Києві є аніме-кав’ярня.