Рецептом у Youtube поділилась суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Тетяна Литвинова
Інгредієнти:
- Млинці – 15 штук
- Гриби печериці – 450 г
- Цибуля ріпчаста — 250 г
- Вершки 15% – 200 мл
- Сир Сулугуні – 200 г
- Сіль — 1 ч.л.
- Перець чорний — 1 ч.л.
- Лавровий лист — 2 шт.
Приготування:
Наріжте кубиком гриби і цибулю, обсмажте на олії з сіллю, перцем і лавровим листом. Для аромату можна додати кілька білих грибів.
Коли вся рідина з грибів випарується, а вони будуть практично готовими, влийте вершки та дайте їм закипіти. Додайте коріандр і тушкуйте, доки вершки не загуснуть.
Приступайте до збирання торта: на пергаментний папір покладіть млинець, зверху натертий легкоплавкий сир. Потім знову млинець та грибну начинку. Чергуйте шари, доки не закінчаться млинці.
Перекладіть торт на деко й укутайте його фольгою, щоб він добре прогрівся, а сир розплавився.
Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 25−30 хвилин, потім зніміть фольгу, посипте сиром і відправте в духовку ще на 5−10 хвилин, щоб сир розплавився.