“Місто Майстрів” часто жартує з підлітками, що одного разу таки зроблять майстер-клас по моті з салом, щоб повеселити татусів. Звісно, поки що до такого рівня майстерності (чи хоробрості) не доросли. Але моті у вигляді поросят з вершковою крем-чізовою начинкою робити будуть, – розповідають організатори.
- Він буде цікавий:
підліткам від 10 до 100 років - тим, хто був на першій частині, і тим хто тільки завітає перший раз
- дітям, які закохались в моті і хотять експериментувати з тістом, зборкою та начинками
- тим, хто адекватно ставиться до молочних продуктів (бо працювати будете з крем-чізом та вершками)
- хто хоче навчитися створювати не тільки моті, а ще й кумедний декор з мастікі
Бронювання за номером (вайбер, телеграм) 067 236 72 60
Захід відбудеться 1 та 8 червня (сб). Початок о 13:30 та 17:00 за адресою вул. Хрещатик, 46 Б. Вартість участі 600 грн з особи.
А ось як готують японські моті на великому фестивалі: