Легендарний “Фалафель у Хасана” наново відкриють на Лівому березі

Автор: Любава Лисичкіна
22:15 27.04.2023

Детально про “Фалафель у Хасана” розповіли тревел-блогер Антон Птушкін та ресторатор Міша Кацурін у шоу “Їжа Києва. Великий гід”. 

Легендарний “Фалафель у Хасана” наново відкриють на Лівому березі
Світлодіодне освітлення

 Як повідомили представники креативного кластера виданню The Village, скуштувати автентичну їжу тепер можна буде на Арт-заводі “Платформа” біля станції метро “Лісова”.

Легендарний фалафель у батоні знову можна буде скуштувати у фудзоні “Вхід 6”. Проте конкретної дати відкриття поки немає.

 22 квітня невідомі демонтували стрітфуд-точку відомого іракця, яка вже 15 років знаходилася на території ринку біля станції метро “Лісова”. Кияни їздили спеціально до Хасана, щоб спробувати його унікальний фалафель. 

Довідково:

Фалафель — арабська страва, що є кульками з нуту, обсмажений в олії.Традиційно фалафель готують з відвареного турецького гороху або бобів, рідше з квасолі. Боби пробивають блендером або перетирають до пастоподібного стану, додають спеції та обсмажують до появи красивої золотистої скоринки. 

До слова, у столиці з’явився свій Bayraktar: у центрі відкрили ресторан турецької кухні.

Великий Київ у Google News

підписатися