Про це повідомляє Київський зоологічний парк.
В організації зазначили, що з гарбуза можна приготувати безліч українських страв — від каші та варення до печені та пирогів. Для горили Тоні приготували запечений гарбуз з медом, посипаний виноградом та горішками у велетенський гарбузовій тарілці разом зі свіжою зеленню та фруктово-овочевим асорті.
“І це не тільки корисний та поживний вітамінно-мінеральний обід, а частина програми зі збагачення середовища для тварин. Саме ця програма розвиває природні здібності та інстинкти мешканців зоологічних парків, а також спряє їх здоров’ю та благополуччю”, — прокоментували меню горили Тоні у Київському зоопарку.
Показові годування відбудуться у суботу, 7 жовтня, та у неділю, 8 жовтня, о 10:30. Побачити їх можна у внутрішньому вольєрі горили Тоні на Острові звірів.