Київські раменні Naushi отримали сертифікат про автентичність

Автор: Любава Лисичкіна
03:32 02.09

Сертифікацію проводить JETRO – об’єднання від Міністерства сільського, лісового та рибного господарства Японії.

Київські раменні Naushi отримали сертифікат про автентичність Фото: ілюстративне
Світлодіодне освітлення

Як повідомляється, сертифікат Japanese Food and Ingredient Supporter підтверджує, що у закладі використовують якісні інгредієнти японського походження. 

  • Постійно подавати страви, приготовані з японських продуктів чи алкоголю.
  • Позначати у меню те, що у закладі готують японську їжу й напої.
  • Популяризувати японську їжу.

Перший заклад Naushi відкрили у 2020 році на Подолі. Шеф Naushi навчався в Японії, тому тут готують рамен за автентичними рецептами. Також із Японії доставили спеціальне обладнання.

Друга раменна Naushi почала роботу в цьому році біля Майдану Незалежності, на вулиці Бориса Гріченка, 4-А.

Відомо, на Печерську запрацював заклад, в якому “об’єдналися цікаве пиво і смачні бургери”.

Великий Київ у Google News

підписатися