Кухня від Карпат до Альп. У центрі Києва відкрився ресторан BOHRACH

Автор: Галина Ворона
15:49 10.04

На Крутому узвозі, неподалік від Бессарабського ринку, відкрився сімейний заклад BOHRACH зі стравами з локальних продуктів.

Кухня від Карпат до Альп. У центрі Києва відкрився ресторан BOHRACH
Світлодіодне освітлення

Про це пише “БЖ”.

У меню закладу, що поєднав “кухню від Карпат до Альп”, можна знайти салати з лободою або буковинською бринзою, домашні соління із Бессарабського ринку, густий закарпатський бограч та банош.

Серед напоїв є класичні коктейлі, настоянки, лимонади та інші алкогольні та безалкогольні напої.

  • Ціни: бограч закарпатський густий — 280 грн, салат із грушею та буковецькою бринзою — 250 грн, грибна юшка — 180 грн, попкорн курячий на підложці з гуакамоле — 200 грн, філе форелі з раклетом із брюссельської капусти — 250 грн, сирники з Говерли із журавлиною — 160 грн.
  • Адреса: Крутий узвіз, 6/2
  • Режим роботи: з понеділка до суботи — 11:00 до 22:00, у нд — з 13:00 до 22:00.

Читайте також:

Нагадаємо,

Великий Київ у Google News

підписатися