Як ідеться, по суті брускета — це бутерброд зі свіжого хліба, який обов’язково підсмажують на грилі (підсушують на сковорідці). І зазвичай, це народна їжа, яка, що саме головне, повинна смакувати вам і вашим близьким.
Коли будете готувати брускети не забувайте, що це такий собі перекус, який жінка пропонує подрузі, яка зайшла на п’ять хвилин, вертаючись з шопінгу.
Це те, що організовуєш сам собі, коли до вечері ще хвилин 30-40, а потреба щось з’їсти є вже. І це те, що можна приготувати на сніданок, щоб розпочати день ароматно, барвисто, з насолодою.
Що ще можна покласти на брускету:
- запечені баклажани, перці;
- авокадо, тунець, гриби, мрцарела;
- анчоуси, мідії, морепродукти;
- оливки, каперси;
- мариновані артишоки, огірки, перці тощо;
- червону рибу — солону або копчену;
- паштети з грибів, кабачків, перцю;
- м’які сири, сири з пліснявою, тверді сири;
- ковбаси, шинки, бекон, прошуто;
- варене та запечене м’ясо;
- прості овочеві салати;
- груші з дорблю;
- малина з рикотою;
- песто, бальзамічний оцет, базилік, рукола.
До слова, не бійтесь експериментувати: 5 спецій, які додадуть нових смаків ранковій каві.