Кава на піску: де у Києві скуштувати напій по-турецьки

Автор: Вікторія Мілюта
19:35 25.02

Приготування кави на піску – це цілий ритуал. Для цього використовують традиційний турецький посуд – турку. Тільки замість плити її нагрівають в ємності з гарячим піском.

Кава на піску: де у Києві скуштувати напій по-турецьки
Світлодіодне освітлення

У столиці є низка закладів, де можна спробувати каву, яку готують  за турецькими традиціями. 

Серед них:

  • Musafir – вул. Рогнідинська, 4А; вул. Богдана Хмельницького, 3Б.
  • Селям – вул. Петра Сагайдачного, 35.
  • Qirim Coffee – вул. Амосова, 63; вул. Молодіжна, 7;

Читайте також: Посидів у кав’ярні чи ресторані – подякуй за це військовим: monobank запускає сервіс “Бойові”

  • Kaffa – пров. Тараса Шевченка, 3, вул. Григорія Сковороди, 5.
  • Турка – вул. Олеся Гончара, 74.
  • ІШАК – вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10.

Раніше «ВК» писав, що на Подолі відкрилася нова кав’ярня з випічкою “Перевал”.

Великий Київ у Google News

підписатися