“Камамбер”, “Раклет”, “Таледжіо”: на Столичному ринку пройде дводенний курс по сироварінню

Автор: Любава Лисичкіна
22:16 04.12.2023

По закінченню курсу “Від молока до сиру” учасники створять сирну тацю та проведуть дегустацію сиру.

“Камамбер”, “Раклет”, “Таледжіо”: на Столичному ринку пройде дводенний курс по сироварінню
Світлодіодне освітлення

Організатор   – Школа сиру Тетяни Дядечко

Курс заплановано 16-17 грудня 2023. Кожен пройде процес приготування сирів від початку і до кінця, працюючи із молоком за індивідуальним місцем. ​Після проходження курсу учасники отримають навчальну брошюру та сертифікат, подальший супровід перших кроків в сироварінні.
Всі сири зроблені на курсі можна забрати із собою.
 
Програма курсу:
– білий розсільний сир “Фета”
– сир із білою поверхневою пліснявою “Камамбер”
– сир із митою кіркою “Таледжіо”
– напівтвердий сир “Раклет”
– український кисломолочний сир
– йогурт питний
– йогурт густий
– сирний десерт.
 
Група 14 чоловік. Тривалість 10 годин (2 дні). Вартість – питайте в організаторів. 
 У вартість включено:
– навчання
– навчальна брошюра
– всі інгредієнти
– обіди
– кава
Реєстрація за посиланням нижче
https://www.cheeseschool.online/kyiv-december2023
 
Відомо, станьте порятунком для захисників та дітей: 9 грудня пройде донація крові у Smartass на Оболоні.

Великий Київ у Google News

підписатися