Організатор – Школа сиру Тетяни Дядечко
Курс заплановано 16-17 грудня 2023. Кожен пройде процес приготування сирів від початку і до кінця, працюючи із молоком за індивідуальним місцем. Після проходження курсу учасники отримають навчальну брошюру та сертифікат, подальший супровід перших кроків в сироварінні.
Всі сири зроблені на курсі можна забрати із собою.
Програма курсу:
– білий розсільний сир “Фета”
– сир із білою поверхневою пліснявою “Камамбер”
– сир із митою кіркою “Таледжіо”
– напівтвердий сир “Раклет”
– український кисломолочний сир
– йогурт питний
– йогурт густий
– сирний десерт.
– білий розсільний сир “Фета”
– сир із білою поверхневою пліснявою “Камамбер”
– сир із митою кіркою “Таледжіо”
– напівтвердий сир “Раклет”
– український кисломолочний сир
– йогурт питний
– йогурт густий
– сирний десерт.
Група 14 чоловік. Тривалість 10 годин (2 дні). Вартість – питайте в організаторів.
У вартість включено:
– навчання
– навчальна брошюра
– всі інгредієнти
– обіди
– кава
– навчання
– навчальна брошюра
– всі інгредієнти
– обіди
– кава
Реєстрація за посиланням нижче
https://www.cheeseschool.online/kyiv-december2023
https://www.cheeseschool.online/kyiv-december2023