Хочете смачну печену качку на Різдво? – Уже починайте приготування!

Автор: Оксана Тупальська
15:13 22.12.2023

Поки в хаті тривають прибирання, члени родини йдуть до церкви, щоб посповідатися, а гості купують квитки, аби доїхати на спільну вечерю, не забудьте замочити у спеціях качку. Бо щоб була смачною, мусить добре пройтися заправкою.

Хочете смачну печену качку на Різдво? – Уже починайте приготування!

Кулінарний блогер Цурпаленко пропонує запекти качку в рукаві, попередньо заправивши на начинивши яьлуками і апельсинами. 

Проте перш ніж ставити випікати радить замочити на кілька діб качку в соленому розчині та лишити в холодильнику. Лише після цього – запікати. 

В якій черговості готувати святкову качку та що слід зробити, аби вона мала смачну скоринку, а м’ясо було м’яким та запаштим, Цурпаленко показав на власному досвіді.

@tsurpalenko.p #рецепт #качка #новийрік #нг #новыйгод #апельсин ♬ Christmas Is Coming – DM Production

Раніше “ВК” розповідав, які страви фінансово вигідно готувати до святкового столу, щоб було одночасно недорого і смачно. Серед таких – і печена качка.  

Великий Київ у Google News

підписатися