Про це пише The Village Україна.
Як розповіли виданню власники французи, назва закладу виникла внаслідок гри слів ramen та maniac. Над першим раменом тут працювали протягом трьох місяців, а на приготування страви витрачають 24 години.
У меню – тонконцу [із бульйоном зі свинячих кісток] й спайсі місо з яловичим фаршем. Насиченість бульйону та вид локшини можна обрати під час замовлення. Також пропонують доповнення – яйця, креветки, гриби муер, зелену цибулю чи норі.
Окрім того, можна замовити азіатські соління, боби едамаме та гьозу з креветкою. Серед напоїв – комбуча, Yuzu tonic JP та пиво Asahi Dry.
- Ціни: тонконцу з яловичим фаршем — 290 грн, спайсі місо — 370 грн, креветки (доповнення) — 150 грн, гриби муер (доповнення) — 15 грн, норі (доповнення) — 20 грн, азіатські соління — 80 грн, боби едамаме — 100 грн, гьоза з креветкою — 190 грн, комбуча — 170 грн, Yuzu tonic JP — 180 грн, Asahi Dry — 155 грн
- Адреса: вул. Петра Сагайдачного, 25.
- Режим роботи: щодня з 11:00 до 22:00.
Читайте також: У столиці на онлайн-аукціони виставили держмайно: які лоти можна розглянути для оренди
Нагадаємо, у трамваї-кав’ярні в парку Шевченка відкрився буфет пиріжкової “Тітка Клара”.